Coaching bij Stress en Burn-out

Wanneer je spanning en stress ervaart rondom je werk en voelt dat je werk je te veel bezighoudt, dan wil je er meestal direct mee aan de slag. Ook als het begrip burn-out in je gedachten speelt is een snelle start van coaching wenselijk. Mijn begeleiding sluit aan bij wat jij nodig hebt om verder te komen en binnen 2 weken maak ik plek voor je.

Voel je dat je werk je te veel bezighoudt?
Blijft je werk doormalen in je hoofd?
Heb je te weinig energie over voor leuke dingen?
Zou je jouw grenzen beter willen bewaken?

Wat heb jij nodig?

In mijn begeleiding ga ik naast je staan en ik steun je, ook confronteer ik je op ‘milde wijze’. Samen zoeken we naar wat jij nodig hebt om verder te komen. Bij aanvang overleggen we samen waaraan gewerkt gaat worden. Indien wenselijk wordt ook de leidinggevende/werkgever hierbij betrokken. We werken aan patronen die aan de basis liggen van de klachten.

Wat kun je bereiken?


Het traject

Het coachingstraject omvat 5-10 bijeenkomsten van 1 - 1,5 uur.
Mijn coachingspraktijk is in Leersum, in overleg kan de coaching op een andere locatie plaatsvinden. Online coaching is ook mogelijk.
Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

In alle trajecten die ik begeleid staat het creƫren van een prettige samenwerking centraal, waarin oprechte aandacht, respect en een veilige sfeer belangrijke voorwaarden zijn.

Corine Vernooij is als registercoach LVSC-geregistreerd.Coaching bij Stress en Burnout in Leersum, Utrechtse Heuvelrug