Ieder mens is gemotiveerd
De vraag is waartoe.
Waarden komen in beeld.
Wat brengt iemand echt in beweging?
Het zoeken naar
het vinden en versterken
van die motivatie
is de uitdaging.

Training Motiverende Gespreksvoering

Corine Vernooij ontwikkelt trainingen op maat. Zij gaat als eerste in gesprek over de behoeften en wensen. Vervolgens zal ze aan de hand van de vraagstelling en gewenste verandering een aanbod ontwikkelen.

Ze is gespecialiseerd in het trainen in Motiverende Gespreksvoering. Daarnaast is zij een ervaren trainer op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Training in Motiverende Gespreksvoering

Het ontwikkelen van competenties in Motiverende Gespreksvoering vraagt voortdurende training, coaching en het leren door feedback op daadwerkelijk gevoerde gesprekken met cliënten.
Hieronder volgt een ‘vast’ aanbod van Mens & Motivatie. Neem vooral contact op voor het bespreken van mogelijkheden en ‘op maat’ ontwikkeltrajecten.

Kennismakingsworkshop

U maakt kennis met de gespreksmethodiek en ervaart wat Motiverende Gespreksvoering binnen uw werk zou kunnen toevoegen. Oefenen en ervaren staat centraal.

Basistraining

U leert hoe u gedragsverandering tot stand brengt, bij uzelf en bij uw cliënten. U oefent uw vaardigheden tijdens de training, maar ook in uw werksituatie met cliënten. Deze training wordt aangeboden in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Vervolgtraining

Uw individuele ontwikkeling staat in deze training centraal. U krijgt feedback op uw gesprekken. De focus ligt op het zoeken naar verandertaal bij uw cliënten. In één dag of twee dagdelen leert u in een kleine groep om nog meer uit Motiverende Gespreksvoering te halen.
Deze training geven wij in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Training "Coach Motiverende Gespreksvoering"

Na het volgen van een basistraining ontwikkelt u zich in dit traject tot een hoger niveau in de toepassing van Motiverende Gespreksvoering. U leert hoe u collega’s kunt ondersteunen en coachen in het vaardiger worden in deze gespreksmethodiek. Binnen uw organisatie leert u een actieve en stimulerende rol aan te nemen om het gebruik van Motiverende Gespreksvoering te borgen.
Deze training geven wij in samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Coaching in Motiverende Gespreksvoering

Wanneer u zich wilt ontwikkelen en verdiepen, kunnen individuele coachingsgesprekken u een stap verder helpen. Uw cliëntengesprekken staan centraal en doelgerichte feedback maakt u competenter in de gespreksmethodiek.
De coaching kan individueel of in groepsverband worden uitgevoerd. Corine gaat graag in gesprek met u over de mogelijkheden.

Training in communicatie en persoonlijke effectiviteit

Corine is ervaren in het trainen op het terrein van communicatie en persoonlijke effectiviteit.
Neem contact op om mogelijkheden te bespreken. Hieronder volgen enkele thema’s en onderwerpen die regelmatig in ontwikkel- en trainingstrajecten aan bod komen: